ATB Wandelgroep: “De Dikke Voeten”

Indien je geen kilometervreter bent, maar een aangename recreatieve wandeling je meer aanspreekt, dan zijn onze natuurvriendenwandelingen hetgeen je zoekt. Onze wandelactiviteiten, waaraan elk ATB-lid mag deelnemen, trachten een zo geslaagd mogelijke koppeling te maken tussen een sportieve vrijetijdsbesteding en een bewust milieu beleven.

Vrijdagavondwandelingen
In de maanden mei en juni wordt er in aangename vriendenkring elke vrijdagavond gewandeld in het Vaartland.

Zondagnamiddagwandelingen
Maandelijks trekken we erop uit voor een zondagnamiddagwandeling (6 à 9 km). In de winter niet te ver, en steevast met een verwarmende tussenstop. Als het zonnetje zich terug meer laat zien, zoeken we verdere oorden op en leggen we iets grotere afstanden af. 

Aansluiten bij de nordic wandelaars op zondagvoormiddag
Op zondagvoormiddag vind je ons in het prachtige Broek om te nordic wandelen. Tijdens het wandelen maak je gebruik van stokken en op die manier beweeg je je hele lichaam. Het is een ontspannende inspanning en vooral beweging op eigen tempo met een goede portie sociaal contact in een natuurlijke omgeving.

Wandelweekends
Enkele van de mooiste stukjes van ons land, de kuststreek en de Ardennen, worden een paar keer per jaar bezocht tijdens onze wandelweekends. 

Hoge Venen weekend en All-in weekend
Deze toppers zijn bij ons steeds een familiegebeurtenis. Lekker eten, aangenaam gezelschap en … hier en daar een korte of iets langere wandeling.

Reizen
Ook tijdens de door ATB georganiseerde reizen is er ruimschoots aandacht voor het wandelgebeuren.

Je merkt het: we hebben een uitgebreid wandelgamma aan te bieden.

Raadpleeg de agenda voor al onze wandelactiviteiten.
Info via Geert Publie: 0473/92.71.65.